Elke deur wordt op maat gemaakt in ons atelier

Ons atelier is een werk- en inspiratieplek waar binnendeuren worden samengesteld. In het atelier van Frank van den Boomen brainstormen en experimenteren we samen met collega’s, ontwerpers en opdrachtgevers om de mooiste deuren te ontwikkelen. 

Een combinatie van ambachtelijke bewerkingen met de nieuwste machinale technieken zorgt ervoor dat we vooruitstrevend en vernieuwend zijn op het gebied van binnendeuren. Voordat wij uw deuren gaan produceren, meten we deze vakkundig in met ons digitaal inmeetsysteem. Vervolgens worden de deuren kozijnvolgend gefreesd door onze CNC gestuurde freesmachine.

Met behulp van deze technieken kunnen we snel en efficiënt werken. De voordelen voor u als klant zijn dat er minder stof vrij komt op de bouwlocatie, minder kans op beschadigingen en dat de deuren altijd perfect in het kozijn passen, zelfs bij renovatie.

Wij gaan verder waar andere deuren leveranciers stoppen. Nieuwsgierig geworden? Kom dan snel een kijkje nemen. Bel gerust vrijblijvend voor een afspraak, dan zorgen wij voor de koffie en thee in ons atelier.