Deurbeslag

Deurbeslag

Het deurbeslag geeft de uiteindelijke finishing touch aan uw deuren. De deurkruk bepaalt mede de uitstraling van uw deur. Deurbeslag is dan ook leverbaar in diverse stijlen en verschillende materiaalsoorten en finishes zoals RVS, zwart, mat of glans-nikkel, mat-chroom, brons, messing etc. Of u nu deuren hebt in Jaren ’30 stijl, modern of klassiek, er is altijd mooi en tijdloos deurbeslag leverbaar. U vindt bij ons o.a. de merken Formani en Ten Hulscher. U kunt bij ons ook de gehele collectie van de topontwerpers Piet Boon, Bob Manders, Edward van Vliet, Bertram Beerbaum en Jan des Bouvrie vinden. In onze showroom laten we u zien dat ook de keuze van het hang- en sluitwerk bepalend is voor de uitstraling van de deur.

Scharnieren zijn een essentieel onderdeel van een draaideur. Zonder een scharnier draait een deur namelijk niet. Aan u de keuze welke scharnieren het beste passen bij uw stijl. Wij bieden een breed scala aan mogelijkheden, waaronder RVS paumelles, scharnieren met een kleur, Frits Jurgens taatsdeursystemen of verdekte scharnieren.

De binnendeuren kunt u voorzien van standaard sloten in de nemef 1200 serie. Dit is een strak afgewerkt slot met RVS voorplaat en sluitplaat. Wij frezen het slot in de deur en de sluitplaat in het kozijn. Alternatieven zijn ook mogelijk, zoals het magneetslot. Deze sloten zijn gebruiksvriendelijk én prachtig in de afwerking. Indien u uw binnendeur extra wilt beveiligen, kunt u een meerpuntsluiting toepassen.

Neem contact met ons op