Kozijnen

Kozijnen

MDF kozijn
Een MDF kozijn is naast de deur bepalend voor de uitstraling van het totaalplaatje. Daarom is de kwaliteit van het kozijn doorslaggevend. Wanneer u kiest voor een vervanging van uw deurkozijn hebben wij daar een kant en klare oplossing voor. We leveren MDF kozijnen voor elke muurdikte, plafondhoog en zonder bovendorpel. Ook hier maken de kleine details weer het verschil. We stemmen het kozijn af op de door u gekozen deur. Wij bieden de mogelijkheid om het kozijn in 2 komponentenlak te laten spuiten in dezelfde kleur als de deur. U kunt de kozijnen ook weg laten vallen in de muur met een stucstopprofiel. Het plaatsen van de kozijnen wordt door ons verzorgd. Levering inclusief plaatsing is op basis van project aantallen vanaf 5 stuks.

Minimal kozijn
Het minimal kozijn is een uniek systeem wat perfect aansluit op de deur. De dikte van dit kozijn is 52 mm en wordt meestal in het midden van de muur geplaatst. Wij maken de deur ook 52 mm dik met een 3-zijdige verjonging. Het minimal kozijn wordt uitgevoerd met verdekte scharnieren, waardoor de deur gelijk loopt met het kozijn. Het minimal kozijn is verkrijgbaar in eiken en hardhout. Wij bieden u de optie om het kozijn en de deur compleet af te laten lakken in 2 komponentenlak of beits. Hierdoor wordt u ontzorgt en zorgen wij voor de complete montage en afmontage van de deur-kozijn combinatie. Levering inclusief plaatsing is op basis van ca. 5 stuks.

Visiouz kozijn by Doors Orange
Het Visiouz kozijn is ontwikkeld door onze partner Doors Orange. Zij hebben een kozijn ontwikkeld dat is opgebouwd met gips dat versterkt wordt door glasvezelmatten (Glass reinforced gypsum – GRG). Door deze opbouw is de kans op scheurvorming in het stucwerk bij de kozijnnaden minimaal. Dit maakt het Visiouz kozijn tot een betrouwbaar product wat zijn waarde al op meerdere plekken heeft bewezen. Het kozijn ligt geheel verdekt in de muur. In combinatie met een magneetslot en verdekte scharnieren is dit dé mooiste oplossing in een strak, modern interieur. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze collega's van Doors Orange. Zij helpen u graag verder en kunnen het gehele traject begeleiden van inmeten tot plaatsing.

Neem contact met ons op