Kozijnen

Kozijnen

Hardhouten kozijn
Een hardhouten kozijn is naast de deur bepalend voor de uitstraling van het totaalplaatje. Daarom is de kwaliteit van het kozijn doorslaggevend. Wanneer u kiest voor een vervanging van uw deurkozijn hebben wij daar enkele opties voor, waaronder een traditioneel hardhouten kozijn. We leveren hardhouten kozijnen voor elke muurdikte. Ook hier maken de kleine details weer het verschil. We stemmen het kozijn af op de door u gekozen deur. Wij bieden de mogelijkheid om het kozijn af te werken met een stijlvolle architraaf. U kunt de kozijnen ook weg laten vallen in de muur met een stucstopprofiel. Het plaatsen van de kozijnen kan door ons worden verzorgd.

Xinnix kozijn
Het Xinnix kozijn heeft een stijlvol, strak design wat past in minimalistische en strakke interieurs. Met het Xinnix undercover kozijn worden de deur en wand één geheel. Het Xinnix kozijn is geschikt voor nieuwbouw én renovatie. Het systeem is geschikt voor verschillende muurdiktes en deurdiktes. Wij merken dat steeds meer architecten en interieurontwerpers het minimalistische Xinnix kozijn voorschrijven. De verdekte scharnieren en het magneetslot zorgen voor een geruisloze sluiting en een strakke uitstraling. Naast deze Xinnix kozijnen, kunnen we ook het EGO kozijn aanbieden. Deze is compleet prefab uitgevoerd. Het standaard Xinnix X1 kozijn is draaibaar. Naast het draaideurkozijn is het ook mogelijk om een Xinnix X5 schuifdeur systeem toe te passen. Frank van den Boomen Deuren verzorgt de complete montage van kozijn en deur voor u.

Visiouz kozijn
Het Visiouz kozijn is ontwikkeld door onze partner Doors Orange. Zij hebben een kozijn ontwikkeld dat opgebouwd is door gips dat versterkt wordt door glasvezelmatten (Glass reinforced gypsum – GRG). Door deze opbouw is de kans op scheurvorming in het stucwerk bij de kozijnnaden minimaal. Dit maakt het Visiouz kozijn tot een betrouwbaar product wat zijn waarde al op meerdere plekken heeft bewezen. Het kozijn ligt geheel verdekt in de muur. In combinatie met een magneetslot en verdekte scharnieren is dit dé mooiste oplossing in een strak, modern interieur. In onze showroom staan verschillende kozijnopstellingen tentoongesteld en kunt u het gemak en de strakke uitstraling ervaren.

Neem contact met ons op